Ergo balans voor een gezonde organisatievoor een gezonde organisatie  

 

 Home

Dit zijn we

Dit doen we

Al gedaan

Publicaties

Contact

home / ditdoenwe / workshop trainingen en congressen

Workshops, trainingen en congressen

Trainingen en workshops met impact kunnen een enorme impuls geven aan een leerproces en verandering.

Binnen uw eigen organisatie. Of op een congres. Over werkdruk, werkplezier, ongewenst gedrag, arbobeleid, duurzame inzetbaarheid of andere onderwerpen. Voor als u iets anders wilt en iets wilt doen zodat u - en anderen - dat andere écht gaan doen!

Onze aanpak
Onze visie is dat een training goed kan werken als hij aansluit bij de praktijk en als mensen er actief aan deelnemen. Niet wij, maar zij bedenken de oplossingen. Dan is er impact! Wij inspireren en geven richting. Wij werken regelmatig en graag samen met acteurs en zijn expert in het op maat maken en begeleiden van interactieve werkvormen.

Enkele voorbeelden van trainingen en workshops:

 

 

 

 

 

Een voorbeeld

'in een workshop inzicht in werkdruk gingen we in ons team aan de slag met het zoeken naar energievreters en energiegevers. Het was verrassend om te zien dat we ontdekten hoe weinig aandacht we besteedde aan de energiegevers en hoe we vast zaten in het aanpakken van energievreters.

Daarna hebben we op een van de energievreters een verdiepingsworkshop gedaan en ons patroon van daarin vastzitten ingezien en doorbroken.

Tevens hebben we als team afspraken gemaakt om met elkaar meer aandacht te besteden aan energiegevers. Zo beginnen we nu ieder werkoverleg met een rondje, waarbij iedereen kan aangeven waar hij trots op is, wat afgelopen week goed is gegaan of gelukt is. Deze start van het overleg kost een paar minuten en levert een heel andere energie die de rest van het overleg nazoemt.