Ergo balans voor een gezonde organisatievoor een gezonde organisatie  

 

 Home

Dit zijn we

Dit doen we

Al gedaan

Publicaties

Contact

home / dit doen we/ individuele coaching

Coaching

Individuele medewerkers of leidinggevenden kunnen vastlopen in hun werk. Werken geeft dan weinig energie meer en kleine dingen kunnen stress snel doen oplopen en prestraties verminderen.

De uitdaging is om de energie weer terug te vinden.

Gerichte coaching kan hierbij goed helpen. Ingrediënten bij onze coaching zijn: een helder doel, inzicht in patronen, toevoegen van energiegevers, veranderen waar invloed op zit en accepteren waar geen invloed op is en consistent werken aan verbetering.

Huub Pennock is als coach opgeleid bij Extra-mileacademy en is tevens NLP coach. Hij coacht medewerkers en leidinggevenden die in hun werk verandering willen naar succesvol en met plezier werken.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak voor een gratis intake. In het ergste geval blijft het zoals het nu is. Hoeveel kans gunt u zichzelf om echt een stap verder te komen?

 

 

 

Wat zeggen klanten na hun coaching?

"ik heb door de coaching in mijn werk en priveleven keuzes gemaakt. De keuze om weer moeder te willen worden en dat te combineren met werk wat echt bij mij past was super."

"Ik heb mijn droom ontdekt en gerealiseerd door coaching. Een eigen bedrijf, waarin ik door een heel helder doel te formuleren gericht naar toe ben gaan werken. Ik ben nu aan de slag en geniet nog elke dag van die keus."

"Werken is weer mijn passie geworden."