Ergo balans voor een gezonde organisatievoor een gezonde organisatie  

 

 Home

Dit zijn we

Dit doen we

Al gedaan

Publicaties

Contact

home / al gedaan/ cranio

Cranio

Tijdens een cranio behandeling laat je lichaam zien waar spanningen en blokkades zitten. Ik volg de beweging van je lichaam zonder ook maar iets te forceren. Door mijn aanraking en jouw zelfgenezend vermogen, verlichten of ontladen de spanningen. Alle vloeistoffen, zenuwimpulsen, meridiaanstromen en alle andere functies in het lichaam kunnen weer maximaal werken.

Nieuwsgierig?
Maak dan kennis met cranio in een ennismakingssessie voor € 45,-
In deze sessie ervaar je wat cranio voor je kan betekenen.

Kosten sessie zakelijk: € 90,- per uur ex BTW. Kosten sessie particulier: € 60,- per uur, geen BTW.

Bel Huub Pennock op 06 52 03 15 14 of stuur een mail naar Huub@zeevanruimte.nl

Meer info kan je lezen op www.zeevanruimte.nl

 

 

 

Testimonial

Ik kwam naar aanleiding van last van mijn nek bij Huub. Ik wilde Cranio wel eens proberen in plaats van stevige massage of chiropractie. Wat een stille volle rustgevende handen heeft die man!

Dat ging veel verder dan alleen loskomen in de nek. Ik kwam er meer van bij mijn kern, de innerlijke plek van waaruit ik nu helderder keuzes kan maken. En en passant komen ook andere plekken in mijn lijf aan bod, waarvan de signalen nu beter gehoord worden door mij en de aandacht krijgen die ze verdienen.

En de diepe ontspanning die Huub biedt geeft alle ruimte voor het zelfgenezend vermogen van het lichaam om zijn werk te doen. Ik ben er blij en dankbaar voor! Erwin